Min häst är grym!

Ännu en genomtänkt träning av Mats idag. Grymma avstånds övningar med, styrke övning & bommar på marken. Mycket ”gör om, gör rätt”. Inga hästar som fick springa ifrån distanserna eller springa förbi  – detta var samlat & BRA. Fine star hoppade som vanligt, grymmt. Åh vad hon räddar mig ibland när man skär av vägen och man tänker helvete presic i hoppet, men det är väll så det ska va? Vi klickar ihop, jag räddar henne i lägen hon räddar mig.

Bra träning, bra tränare, bra grupp och BRA HÄST!! Får väll också till lägga min grymma morsa som kör lastbilen i ur och skur, du vet att jag älskar dig. 

IMG_7730

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>