Mina hästar // pissit väder..

Jaha, vad hände i skolan idag då?

Inte mycket. Tråkig dag. Regnig, mörk och trist.

Tråkig blogg. Ja, just idag känner jag så. Bloggen får jag leva upp med lite roliga inlägg imorgon. Kanske en frågestund? Eller ett inlägg om mina hästar eller mina stall rutiner? we’ll see!

IMG_7750

Saknar dessa kvällarna i Skåne. Ni ser ju hur vackert det är!

Hästarna fick båda skrittas ut en runda tillsammans  idag. Mamma tog Majsan och jag Fine. Jag är noga med att försöka få så mycket timmar i sadeln som jag egentligen bara kan. Varenda timme spelar roll. Jag vill satsa! Jag är en riktig picky med det, när det kommer till min ridning. Inte skita och lägga fötterna på kudden och tänka igenom passet genom att säga ”whatever”. Tvärt om ska det va. Man ska dippa en stund och sen komma igen. Jag tycker det. Lär dig av saker du gör. Det är det enda sättet för att kunna bli bättre. Hoppa en linje med 5 steg jag red på 6. Vad gjorde jag fel? Okej, gör om gör rätt! Analysera och yada yada…

jag har två ston som är som natt och dag. Ett med humör så det skulle räcka för en vindkraftverk, phu. Och ett som kan stå och pussas 365h. Fine star är väldigt känslig i munnen små ”handhjälper” men hon har attityden ” kan själv”. Pressa du henne till max så får du dig nog en gratis åktur. Men hon är riktigt snygg i modellen och är en häst som jag tror verkligen kommer passa mig inför större utmaningar. Hon är speciell men det finns mycket knappar jag inte har hittat än men är på g. Maja måste man hjälpa HELLLA tiden! Jämt och ständigt. Kvick i skänklarna då hon dansar med både rumpa och bog. Ganska nonchalant skulle jag vilja säga! Ut med den där och in med den där. Suck. När du väll fått henne på din sida så är hon en mask att rida och både rygg och stegen blir mer elastisk. Super härlig!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>