Säger godnatt med ett leende

Jag är såå trött. Dagen har varit lång och kl börjar närma sig 22. Även Maja fick hoppa lite i eftermiddg/kväll. En linje med 5-6 galoppsprång. Låg där mitt emellan så jag kunde välja att rida på och få 5 eller hålla i och få 6. Den leken gjorde vi och ja, det gjorde hon lätt. Så spännande och se Majas framtid nu. Visst hon är ingen värsting ponny, mer en bästavän. Men vi har kul ihop. En bäatavän som jag inte kommer sälja om humöret inte bli alltför jobbigt haha. Just nu känns det som jag acceptera det. Hon är son, hon tycker om att vara jobbig. Ingen mening och bråka. Hon är världens snällaste och jobbigaste på samma gång <3

IMG_7769

En bild på mig vid typ 5 års ålder. Hästar har alltid varit min grej. Ganska häftigt faktiskt att  det alltid varit hästar hästar & hästar. Idag äger jag två, för ca 4 år sedan ägde jag ingen. 

Ikväll går jag och lägger mig med ett leende. Nöjd med mina hästar och Fine star får guldstjärnan idag. Inget jag hade räknat med. Debut kan ju gå lite hur som helst, elr? Var väldigt säker på oss. Vet att jag har en bra häst. Kanske var därför det gick som det gick? Skit bra! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>