Träningsdag

Igår tränade jag dressyr med Maja för Ninni. Hon var verkligen super fin. Riktigt fin. Hon känns verkligen igång nu och vi tänkte ta henne på en hoppträning snart. Jag bara hoppat henne själv sen skadan. Har även planer på att anmäla henne till en LD. Tror hon skulle tycka det var kul att få komma iväg och hoppa lite.

Fine star ska jag träna för Jörgen Larsson ikväll. Han kommer hit för första gången och det är även första gången jag rider för honom så det ska bli riktigt spännande. Har hört massa gott om honom och att han gör ca 1000 starter på ett år. grymmt!

201708031550220563_sbig

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>