Svår men bra träning!

Vädret är verkligen vidrit ute just nu. Hur mycket ska det regna, seriöst? 

Träningen igår är jag väldigt nöjd med. Svår men en träning vi behövde.Vi hoppade en sockerbit på kortsidan direkt ner till en kombenation snett igenom och där få tillbaka och rida 6 galoppsprång ner till två socker bitar på en båge på kortsidan med 4 galoppsprång emellan. Fanns verkligen inte rum för en endaste liten fel halv halt för då blev det hela ”hej kom och hjälp mig” . Gjorde någon runda som var verkligen perfekt. Alla distanser och galoppsprång samt att inte lämna väggen för tidigt. Ett flyt genom det hela med samma tempo. Lite som en dans på rosor kändes det som. Men ibland tycker jag att min ridning inte gör henne till sin rätt. Granskar filmerna om och om igen och tycker jag sätter henne i skiten ibland. Inte ger den platsen hon behöver. Snäll häst som har grymt självförtroende hoppar ändå. Men det är det vi ska träna på. Lär mig varenda dag hur jag ska rida denna fantastiskt fina hästen. Hon kan mer än jag och hon lär mig. Känns som vi kommer bli ett starkt team när vi känner varandra utan och innan. Älskar henne. Fattar fortfarande inte att hon är min!

IMG_7733

Åh Maja. Ja hon kämpar på och känns verkligen så fräch. Hon fick hoppa några sockerbitar idag och hade fokus på att få höjd i sprången. Maja kan lätt bara attackera hinderna och skiter i om hennes hovar är i hindret eller 2 meter över. Hon bryr sig inte. Hon tycker bara det är kul. Och den possetiviteten till hinderna vill jag ju ha kvar hos henne men att hon ska få ihop sig innan så det bli ett tryck i benen och inte en slick på bommen. Men hon är så rolig att jobba med!

IMG_7806

Ganska så mycket ful på denna bilden…….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>