Stallet färdigt

Vilket härligt höstväder. Både idag och igår! Eller tycker ni det är höst, sen sommar?

Var i stallet redan klockan 7 imorse och fixade. Kom hem nu och sysslorna är fädiga.Frukosten blev utanför stallet på en bänk med mamma vid hästarna. Så mysigt!

I eftermiddag ska jag och mamma rida ut båda hästarna igen. Båda reds ut igår men man få passa på när det är fint väder. Kvällen igår var sper fin. Vi grillade kanske årets sista grillning och min bror fotade båda hästarna. Grymma bilder av grym fotograf! I eftermiddag tänkte jag lägga upp en frågestund – stay tuned!

IMG_7870 IMG_7871

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>