1.10 debut!

Igår var vi och tävlade vår andra tävling med Fine star. Denna gång Kalmar där jag varit många gånger innan och tävlat. En super anläggning, verkligen. Stor anläggning med stora fina ridhus och ute bana med bra underlag. Vi hoppade en 100cm som var otroligt lätt – felfri  och sen debuterade vi 1.10 som också kändes väldigt lätt och vi var felfria på hinder MEN.. varför slutar jag rida i sista svängen?! blir så fostrerad att den där onödiga lilla volten som gav oss då 0+4 fel.. När man tar sig samman och får ordning på sin ridning och hästen är wow, varför slutar jag då styra. Blev lite sådär glatt besviken där så jag bara skrattade. Men wow som hon hoppar!! helt sjukt när ni kollar på videon under ser ni på en oxer att hon hoppar stillastående 1.30 typ. Heeelt sinnes vad nöjda och glada vi var igår!

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>