En vanlig måndag

Gud, äntligen börjar dagen gå lite mot sitt slut. direkt efter skolan åkte jag och mamma till stallet och lastade Fine för att åka och träna markarbete hos Alette. Det blir mycket köra när man inte har sina tränare hemma. Skönt att ha en grymm lastbil som mina hästar älskar att åka i.

Fine var rätt stel i ryggen och ville inte riktigt gå undan för skänken i höger varv. Hon bockade lite för att slippa jobba med ryggen. Kan mycket väll vara en låsning också. Båda hästarna ska gås igenom på fredag. I övrigt i veckan så är det hoppvila och inte häller någon tävling. Fokus på att dom mår bra i kroppen och en del ”fri”  kommer det bli.

Innan vi hämtade lite hämt mat så åkte vi och hämtade ett paket från Horse me up. I helgen ska jag spela in en video om innehållet och jag är riktigt taggad. Kommer länka videon här när den är ute.

 31905C00-3877-4374-B47D-79E29CC872BA

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>