Det finns saker jag inte är bra på

Kul att du klickat in här igen – verkligen!

Idag har jag haft matte prov. Jag är inte den eleven som dansar igenom skolan. Absolut inte ett A eller B barn eller vad folk kallar det. Jag är tyvärr inte så intresserad av skolan. Kanske därför jag inte tar in så mycket kunskap som jag borde? Matten har jag sen 0an kämpat med. Får extra hjälp ibland när det behövs men ända klarar jag inte vissa uppgifter. A uppgifterna är totalt ofattbara för min del.

Ibland gör det mig orolig. Det kommer ju inte bli lättare om jag säger så. Gå 9an och snart nationella, snart gymnasiet. Många gånger har jag ställt frågan till mig själv. Är jag dum i huvudet? 

Jag har dock ett ganska gott självförtroende. Även fast jag kanske inte utstrålar det igenom att prata käften ur mig. Tänker själv, för mig själv. Har inga stora krav på mig helt ärligt när det gäller skolan. Är inte den som bryter ihop, skrattar istället 😉

950EC97D-A7C1-4450-A05B-EFA4BA48DCCC

Till hästarna – Fine star fick vila. Gå i hagen ända till halv 6, äta gräs och bli ompysslad av mig och mamma. Myys. Maja fick sig ett hårdare pass idag. Gjorde egentligen samma sak som jag gjorde med Fine igår. Rida i en åtta och i bågen ska dom gå skänkelvikning. Maja var något bättre på detta men igen av dom gör det perfekt. vänster funkar men höger svider lite. Visar att det är jobbigt 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>