kaos dag

Wow hörni, vet ni vad som hände idag haha. Jag flög som faan rent ut sagt. Fine star såg världens största spöke i ett hörn och gled åt sidan (satt kvar) sen stegrade hon (hon brukar göra det så jag är ganska van) MEN jag hann inte få om mina händer runt hennes hals så jag gled på sidan och gjorde en fin kullerbytta i min landning så jag har inte ont någonstans en så länge. Får väll se om jag har ont någonstans imorgon när jag vakna. Brukar tyvärr komma dagen efter :/

Men Gud vad spänd hon var redan från första hov inne på banan. Om jag säger så här. Hon var så spänd att jag inte ens orkade vända hennes huvud när hon tittade utåt så kanske ni förstår. Behöver verkligen hjälp på den kanten. Jag har fått tips som ska undvika hennes stegringar osv men det är ju inte från när hennes hovar är på marken igen som tanken slår in ”oj hon stegrade”. Hur som helst efter det körde hon några varv själv i padocken själv. Så rädd att hon skulle hoppa ut. Tro mig, hon vet vad hoppning är men hon vet inte än åt vilket håll stallet ligger. Kaos.

 cropped-201701271234051156093wx1834hy1360.jpg

Maja och jag hade träning för Heléne 30 minuter senare. Snabbt in med Fine och ut med den andra. Upp till banan och rida nästa. Satt kvar och allt gick bra 😉 Helene var lika nöjd som jag. Kul! Känd som lilla grolle hemma hos Dom på gården i Karlshamn.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>