Kiropraktor dag

Vilket fint väder idag. Sitter nu i köket med datorn med öppen altan dörr och solen står på. Skönt höst väder men känns mer som vår väder 😉

Fine star är riden idag. Red verkligen röven av mig. Mitt ansikte var heelt rött och glansigt. svettigt! Båda hästarna har fått behandling idag. Kiropraktor och båda två var väldigt fina. Någon i ryggen och halsen på båda men inte så mycket mer än så. Skönt! Maja var lite svullen vid käk benet så fått tips på en salva jag ska köpa så kommer det nog lägga sig. Super arg när man petade där.. Typiskt maja att vara super sur när något är fel men det ser jag som positivt, hon hjälper bara mig att lista ut felet.

E8415BB6-C09C-49AE-8289-2B5894474F27

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>