Hej bloggen!

I helgen var vi och tävlade i Ljungby med Fine star och gjorde en felfri runda och jag gjorde totalt ett distans fel i 110. Rev inte ens med hoven utan med benen… Snäll häst som ändå hoppar. Enkelt för henne. Studsboll med bästa studs i. Snart blir det debut i 1.15. Allt känns så enkelt. styra, håll om och hästen hoppar sjukt! <3

Maja har dessvärre mugg. Behandlar alla benen för tillfälligt och ett bakben är svullet samt varmt vid kotans del. Vetrinär på torsdag. Suck! 40 min lägger jag på att tvätta, torka med olika produkter som får värka emellan. Inskaffade en hårfön så det ska gå lite fortare för hovarna att torka haha. Stort tips till er med blöta hovar dagligen!

Har ni varit med om mugg? Hur fick ni bort det? Stort behov av alla olika tips!

EEA647C4-50C2-43CD-A8CA-9287A0FFB913 7DB72F52-8F26-42F6-997F-8CE17BFCDD8E

Maja gick på linan. Går tillfälligt lugnt och försiktigt. Ser ingen hälta men har lite is i magen så ingen påfrestning.

Såg ni att min tävling ligger nu ute på instagram där du kan vinna marknadens snyggaste och bästa benskydd från Veredus med fårskinn i?! Om inte så måste du vara med. Enkla regler som tar 2 min (allt står i inlägget på min instagram). Vill också tacka alla som är med. Helt jävla sjukt!! Över 500 kommentarer på bara en dag. Wow!!

Instagram – @jjohannacarlsson

42A15581-33AB-450A-ACFD-AEB926DA19A2Blänker ända till månen<3

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hej bloggen!

  1. Hej, jag andvänder BLUE horse skin healer på mina hästar. Skölja va benen så dom är reba, torka ordentligt, gnugga in smörja ordentligt utan att riva av skorpor repetera tills mugggen är borta, dock tor jag det är 96h karens, inte säker så dubbelkolla, immelanåt sköljer jag av det, tar bort tuvorna och gnuggar in helosan, hoppas det hjälper

    Mvh,
    Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>