SIHS

Sweden international horse show. Vad ska man säga? Helt grymt. Så sjukt fina rundor fick vi se igår och även dom bästa ryttarna för Sverige. Spännande omhoppning med. Så kul! Motivationen är på top som vanligt efter en häst fest!

Handlade fina grejer igår till mig själv. Brukar köpa till hästarna men denna gången blev det jag. En ny kavaj från Cavalleria Toscana som jag längtat efter att köpa i ett halv år!! Hittade också ett bett ”poponchini” som ni säkert känner igen. Tänkte prova det på Fine star.

1193D7F4-A835-46A5-BB54-FC4D1C5688D1Nu blir det in till Stockholm!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>