God jul

Då var det Julafton och 1 vecka kvar på 2017. Sjukt enligt mig. Men wow vilket bra år det har varit  på samma gång som det har varit pest och pina.

För mig började morgonen som vanligt i stallet. Maja en mini promenad och Fine star red jag ett helt fantastiskt pass på. Ett bra pass kan göra mig glad för resten av dagen, verkligen! I eftermiddag blir det Kalle anka, julklappar och träffa släkten. Ikväll – Jul med hästarna och Maja ska få sin tomteluva.

Denna högtid förknippas ju ofta med släkten och familj men jag tycker vi ska tänka en tanke på dom som inte har det. Vet att mina ord här inte kan påverka det, men en värmande tanke kommer man långt med. God Jul!

E3D5FF5C-E0C5-4229-B47E-2E316B3AE6A7 26147749-DD52-4C68-89A9-02E4138EE6A4

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>