2018 i mina tankar…

Åkte ut och släppte ut hästarna imorse sedan spenderade jag hela förmiddagen hemma. Så trött efter all julstress. en rolig dag men också rätt stressig på sitt vis. man ska dit och dit och dit sen hästarna på det med morgon, middag och kväll. Blir lite mycket i huvudet :) Tog ett ryck i garderoben och samlade på mig en meeega hög som kördes ner för att skänkas till välgörenhet som jag inte behöver. Öppnat dörren flertal gånger och typ vänt lika snabbt. Hämtade några galgar från mammas och pappas garderob som det inte hängde något på och tog in till min, så man gör. Nu är den fin fin. Kollat på mina klappar ifred och längtar tills att kunna använda allt. Så fina grejer!

3FC3892E-9F20-4521-8E4C-83CA0B7D5508

Men nu är jag trött på det som har med jul att göra. Blicka fram på nästa år istället för jädrans vad taggad jag är. Framförallt för sommaren, känns som goda möjligheter. Ny häst och ny sponsor som snart kommer presenteras. En dröm sponsor i min skalle iallafall. Hur oklart det än låter så ser talet 2018 jävligt bra ut. Mycket tankar och mycket oklart men ändå inte så känns det som många möjligheter. Min största dröm vill jag ska gå i uppfyllelse nästa år och jag ska göra allt jag kan. Gahhhh….. när jag tänker på det 😉

Har ni också någon stor dröm som det finns möjlighet till?

035DB43E-6E07-4549-810E-E7B8378B0CA5

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>