Dagen gått i ett

kvällen kommit och dagen gått i ett. Hovslagaren kom nu i eftermiddag och spikade nya skor på Fine Star. Maja får vänta i med hennes mugg och svullnad. Fick metacam utskriven av vetrenär. Säkrast och skönast för Majs att vänta tills det lagt sig. Imorgon åker Fine star ner till Karupslund för lite träning några dagar. Hon blir lite knäpp såhär i vinter. Hoppar för ingenting. Googlade och det fanns två rubriker. Överskottsenergi eller något i kroppen som stör. Provade att rasta henne två gr på en dag. Lika spänd. Körde ner till en Kiropraktor i skåne förra veckan och hittade två orsaker. Bäckenet snett och en nerv i kläm. Kunde ta några dagar innan hon förstår själv att hon kan röra sig utan konstigheter vilket stämde men nu på sistone har hon varit så avslappnad och jobbat framåt och inte uppåt så att säga. Men visst bara för att detta är löst kommer hon inte sluta hoppa/dampa. Hon är en häst som jobbar med järnan jämnt, men det var lixom lite hela tiden innan. Hon visade och hade en bra förklaring som hängde ihop med övriga låsningar i kroppen till varför hon kan har varit sååå spänd. Sjukt bra och tänkt ta dit Maja innan igångsättning.

  16D733DD-2437-4D4D-9F3F-DDE56B4487A2

Utöver det världens bästa hovslagare Micke som hjälper mig så gott han kan med mina hästar, främst Maja som alltid bär på något. Så viktigt med bra folk-team runt sig. Som känner dom och ser utveckling. Tacksam för varje dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>