vinter och ny sadel

Båda hästarna var on top igår verkligen. Jobbade dom i en volt med två bommar med 3 galoppsprång emellan på böjt spår och bara hitta den där bekväma galoppen och forma sig för innerskänkel. Båda två var så mjuka och avslappnade. La även till att göra volt i volten över bommarna till Fine star. Lite tuffare och lite jobbigare. Men wow vad fin hon var, kanske för mamma masserade henne dagen innan? I dont know men hon var wow. Maja fick gå lite lättare då hon inte är igång på samma vis.

51146271-B0EC-4FC5-8D82-0D756E516F76

Majas sadel är nu förmodligen såld. Den ligger inte alls bra på henne längre. Klämmer fram och trycker lite på länden. Hon får låsningar av den och blir lite öm i ryggen. Men i med att jag inte väger så mycket så kan jag inte skada henne mer än det, men inte alls bra och känns inte bra. Ny sadel beställd men några veckors leverans tid tyvärr. Så dom veckorna får jag hitta på andra sätt att motionera henne.

262E5BFC-8656-45F4-B9C1-30D5D94CF418

Idag är det vinter här i Karlskrona och snöat hela morgonen. Hästarna får vara ute fram till lunch sedan så ska dom ridas.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>