Ny sadel och pics

I fredags kom äntligen Majas sadel. Ni vet känslan när man väntat och varit utan sadel I 5 veckor. Åh vad glad jag blev när sms kom ”sadeln har kommit”.  Equipe expression, ser exakt lika dan ut som Fine stars. En dyr sadel men åh vad jag älskar att rida i Equipe. Big love. Lite sådär obekväm att rida i den första gången. Inte formad efter varken mig eller Majsan. Idag var tredje gången och den har redan formats sig lite. Men oj vad snygg den är. Tog hem och oljade den över natten och har fått åder om hur jag ska sköta den + puts grejer. Nice!

 5B3A56C6-79B1-41C3-82DF-C810D977A2D4 769ACF33-70E4-4ED9-A0C7-FFD984CD98C2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>