Mega lång dag…

Snart hemma. Gud, har verkligen varit igång sedan   03:00 imorse. Landade vid 12:00 och stack direkt till en Sibylla för att sedan vara på plats hos Karups. Träning innan hemfärd. Rak på sak och vet presic vad jag ska göra för att underlätta för byten efter hinder samt att få henne i balans. Fick till det på slutet och tro mig, det var en ”Aha” upplevelse!

Känns så bra när man får rak på sak vad man ska träna på och inte ”Det är bra”. Det finns alltid något man kan göra ännu bättre!

02903F4F-0F64-4714-A4C4-3CBF9FD09BE9Nu börjar det dra sig mot sen eftermiddag/kväll och vi håller fortfarande på med vår resa hemåt, haha. 30min kvar sen framme i stallet och ska lasta ur samt fixa det sista i stallet, SEN loggar jag ut för dagen och ska lägga mig i tid kan jag lova!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>