Portugal—> DK

Nu, tidigt som in i bängen sitter vi och väntar på boarding till flygplanet. Kl 4 imorse tog vi vårt pick och pack så jag är lagom trött just nu. Klockan är 06:00 här i Lissabon, alltså är vi 1h efter än i Sverige.

Men vi har haft en fantastisk weekend här i Portugal. Vi har hunnit besöka Lissabon, Estoril (bodde vi i), Cascai och Cabo Da Roca. Min favorit var Cabo Da Roca med den vackraste utsikten över horisonten.

EEA02BBF-ED93-4495-B3F7-E3FD1834E2ADHär är en bild ifrån platsen. Mer kommer senare under dagen…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>